Pazar, Nisan 11

ve bir gün

1- kendinle çelişmeden yaşayamazsın, çünkü mükemmel değilsin, zorlama, zorlaman umutsuzluğa ve karamsarlığa kocaman kapılar açılıyor.
2- zorlama ama çabala ve umut et.
3- saçmala, nolcak ki
4- ve taviz tavizi doğurur. ve taviz, tavizi doğurur.
5- ve bir gün...ve bir gün...
6- bekle
7- sabır

**
bir de hep demek istiyorum, mesaj yoluyla olmuyor galiba, blissfully.ignorant, nhnyldz, bal, name-i nur, ayaküstü, emin, muhaber, asya kul, cenkunal, lokman, ahm, nihalette, alisargun, zzzzzzz ve pufidoo t varlığınız iyi geliyor.

8 yorum:

nadarû dedi ki...

Sen de iyi ki varsın:)...
takibe devam inşaallah..

muhabbet ile...

hjhlp dedi ki...

Yazıların çok kısa, bu yüzden her yazını okuyabiliyor ve bu sayede ismimi gördüğümden cevap verebiliyorum. Ötekilere neden cevap vermiyorum? Çünkü anlamıyorum :(

Bu arada bir üsteki yoruma katılıyorum :)

elif dedi ki...

aynen name-i nur, muhabbetle :)

muhaber hocam, ben de uzun yazılar okuyamam normalde ondan kısa yazıyorum.(ayrıca sizinkileri uzunsa da okuyorum mutlaka çünkü sıkmadan akıcı anlatıyorsunuz:)

emin dedi ki...

teşekkürler.
aynı şekilde sizinde.

elif dedi ki...

sağ olasın emin :)

Adsız dedi ki...

Çok şaşırdım o benim adım mı varlığım iyi geliyormuş ben boşa olduğumu sanırdım seninde varlığın iyi geliyor canım benim, yazdıklarını seve seve takip ediyoruz.

Adsız dedi ki...

yazıyı okuduktan sonra kendimde doğrudan mutluluk tepkisiyle karşılaştım.önce bunu söyleyeyim :). bir de 4,4,4,4! diye ben de bi kaç kez özellikle vurgulayarak destekliyorum 4.tespiti bugün bir daha deneyimledim galiba.aklıma yazın geldi, yazmadan da edemedim.

elif dedi ki...

hiçbirimiz boşuna değiliz inşallah pufidoo:)
ve ayaküstü güzel ve istenen bir tepki vermişsin. varlığıyla birilerini mutlu eden illa varlığından mutlu olmalı :)