Pazar, Temmuz 10

ooooooooo aziz yıldırım

adı giden takım, fenerbahçe. benim bildiğim herkes teşvik primi vs.nin her takım için geçerli olduğunu ve yıllardır süregeldiğini bilir. bu anlamda hiçbir takım taraftarının, takımını sütten çıkmış ak kaşık yapmasına gerek yok. fenerbahçemin talihsizliği delil bırakacak şekilde beceriksizce yapmış olması ve bu suçun yasallaştığı dönemin diğer büyük takımların ligde iddiasının olmadığı döneme denk gelmesi.

2 yorum:

Enes Yalçın dedi ki...

Yalnız sadece teşvik primi filan gibi "soft" suçlamalar değil, arabaya kurşun sıkma, tehditle alacağını silme vs gibi daha "hard" suçlamalar da var. Ve suçlamalara göre takım bazında değil, "inter-takıms" bir örgüt kurulduğu söyleniyor. Ayrıca Fenerbahçe demişsin ama Eskişehir, Sivas filan takım değil mi yav?

3. cümlenin tamamına ve son cümlenin ikinci kısmına ise katılıyorum.

İlanihaye, çok ilgilendiğim ve ayrıntılı bilgi sahibi olduğum bir süreç değil bu şike davası. O yüzden dediklerimden, durduğum yerden yola çıkarak "sen de xler gibi düşünüyorsun" babında çıkışlar yapmazsan sevinirim:)(ilanihaye de bu cümlede yanlış kllanım oldu, farkındayım :) )

elif dedi ki...

son derece duygusal düşünüyorum, adaletten sapıyorum ama napıyım hepsi olsa bile aziz yıldırım hapiste olmasın, pişmanım deme ve tevbe etme fırsatı tanınsın. muhakkak allah çok esirgeyen bağışlayandır.:)