Cuma, Mart 5

sıkıldığım belli oluyor mu

herkesle iyi anlaşmak kişilerle sadece ortak olduğunuz noktalar üzerinden iletişim kurmakla oluyor. gerisini kurcalamayın boşa.
diğer insanlardan sıkılıyor olmanın normal bir tarafı var aslında, anormal olan seni sıkan insanlara gereksiz haksızlıklar etmek.

asosyallik kötü bişey değil, valla..

7 yorum:

yusuftektas dedi ki...

diğerleriyle ortak olmayan noktalarımız kadar varız zannımca, diğerlerinden sıkılmasak nasıl kendimizle başbaşa kalacağız ki..

yusuftektas dedi ki...

"“Belki bu iyi gelir!” diyordum. Elbette birinden biri iyi gelecek ve ben de etrafımdakilere benzeyecektim. Muhakkak benzemeliydim. Benzemezsem yaşamak güçtü.."

Ahmet Hamdi Tanpınar

Denk düştü sadece :)

elif dedi ki...

iyi denk düşmüş :) yine de yaşamak güçlükle kolaylık arasında gidip geldiğinde aldıgın nefese anlam verebilme olasılıgın artıyor. yani demem o ki, biraz da güç olsun yaşamak :))

Adsız dedi ki...

basit yanıtlar sorularımızı da basit hale getirmez mi ?

elif dedi ki...

getirmez :) bazen merak edilen o kadar da karmaşık değildir ama basit bulduğumuzdan yeterli gelmeyebilir bize. bir de sorunun ve yanıtın sahibi aynı mı ona göre de değişir.

Adsız dedi ki...

bu yanıtınızı başka birinden hatırlıyorum :) asosyal kendi sorup kendi yanıtlayandır sıklıkla. yani yanıtı duymak istediği olur hafif şikemsi.

elif dedi ki...

bazen de asosyal cevabı zamana bırakır, kendi cevabı kendine yeterli gelene kadar.
asosyal kendine şike yapmaz :ppp
savunmaya geçtim, şakaydı tabi. başka biri kim ki, anlayamadım.