Pazar, Mayıs 8

ilginç rüyalar

daha önce de başıma gelmişti ama bu sefer daha başkaydı sanki. en son 12-13 sene önce gördüğüm, derslerime giren bir öğretmenimi evvelsi gece rüyamda gördüm, sonra uyandığımda, allah allah bir de böyle bir kadın vardı sahi, diye geçirdim içimden, tabi beş dk sonra unuttum. allah allah dememin nedeni, dört senelik okulda, sadece bir sene ve o da ilk sene derslerimze girmişti, dolayısıyla ciddi bir hatıra izi değildi zihnimde. neyseee devam edeyim, dün bilg.ımın iyice yavaşladıgını fark edip, boş vaktin bollugundan dolayı aklıma format atma fikri geldi, dur şu bilg.a bi format atayım dedim, format değil recovery de diyebiliriz, farklı şeyler sanırım çünkü, taktım cd yi vs., windows kurulumunun ortasında pat kapandı bilg. durduk yere, en az 15 kere tekrar açtım, tekrar hemen hemen kurulumun aynı yerinde gene kapandı, en sonunda niyeyse cd bozuk heralde diye geçirdim içimden, ve bi xp kurulum cd si almak için yollara düştüm, esas şoku biraz ilerledikten sonra o gece rüyamda gördüğüm hocamı karşımda görünce yaşadım, dolayısıyla bir flashback oldu rüyama, öyle şaşkın bakıyorum kadına, kadın da beni mümkün değil hatırlamaz, zati silik bir öğrenciydim ama öyle bakınca heralde bu benim öğrencilerden biri diye gülümseyerek selam verdi, ben de son anda şakınlıktan sıyrılıp gülümsemeye yetiştim neyse ki..

velhasıl 12-13 senedir görmediğin nerdeyse varlıgı hafızandan silinmiş bir yüzü rüyanda görüyon sonra hiç planda yokken gelişen olaylar neticesinde rüyan bir bakıma gerçek oluyor. ah metafizik alem ah!

bilg.ıma gelince meğer lisans no.sunu öğrenmek için ters yüz ederken bataryasını oynatmışım yerinden çıkarıp takınca halloldu.

2 yorum:

Enes Yalçın dedi ki...

Bir keresinde bir film izledikten sonra kendimi dışarı atmış, 3-4 saat boyunca tamamen rastgele, hayatımda daha önce hiç gitmediğim semt ve mahallelerden geçerek yürümüştüm. Bu yürüyüşün sonunda kafamı ilk kaldırdığımda karşımda gördüğüm kişi filmin önemli karakterlerinden biri olan bir kadındı :)

elif dedi ki...

bişeylerin döndüğü başka bir alem var enes. senin hikaye de güzelmiş, benim hikayelerimde genelde rüyalarım başroldedir :)