Cumartesi, Mayıs 7

hatıralar hayal olmuş

o kadar çok şeyden uzağım ki, son yıllarda hele, anı değil his biriktiriyorum sanki. geçmiş için de aynı, sanki o kadar anlatılacak şey biriktirememişim gibi, çabaladığımda bir olaydan daha çok o olayın bendeki hislerini hatırlayacakmışım gibi, olayı detayıyla hatırlamayacakmışım gibi. zihnimden her şey çekiliyor, zihnim bile beni kendi halime bırakmaya çalışıyor gibi.

6 yorum:

Enes Yalçın dedi ki...

Yaşlanmak böyle bir şey azizim. Aynısı bende de var:) Telaşa mahal yok.

elif dedi ki...

enes sen de yaşlandıysan benim bir ayagım toprakta demektir, gerçi herkesin bir ayagı toprktadır ama atasözü yaşlılar için söylendiği için işlevini uygun kullanmalı :)

Enes Yalçın dedi ki...

Yaşlanmak zamanla değildir bunu belirtmek isterim. Ruhu yaşlı derler ya, bende öyle bir durum var galiba. Senin ruhuna dede olacak yaşta bile olabilirim:)

Mesela sadece bugün gün içinde belki de 10 kere bir şeyleri unutmuşumdur. Kahvaltıya giderken yanıma almayı unuttuğum şeylerden dolayı kantinin kapısından kaç kere dönüp tekrar odama geldim mesela.

Kitapların yayınevlerine göre yerleştirildiği ve yayınevlerinin adlarının da kocaman yazıldığı kitapçıda koooskoca bir bölümü kaplayan yayınevini yarım saatte ve önünden defalarca geçmeme rağmen bulamadım.

Akşam elimdeki kitabı camide unuttum. vs vs vs.

"Yaş, yaşta değil baştadır. " :)

elif dedi ki...

tamam o zaman yaşlı oldugunu kabul edebilirim ama benim ruhuma dede filan olamazsın :p balık ye biraz olmadı o ne unutkanlık yau, bence unutkanlık değil ama dalgınlık sanırım

Enes Yalçın dedi ki...

Evet. Biraz dönemsel bir durum. Ama anlattıklarımın çok fevkinde dalgınlıklar da vuku buluyor maalesef :(

neyse ya, romatizmalarımdan da şikayet edersem tam yaşlı sohbetine dönecek:)

elif dedi ki...

:)) üstelik yaşın getirdiği hastalıkların yanına bir de depresyon ekleyebiliriz.